hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

VM i moderne meite - 05.09.2007
Oppdatert 06.09.2007 kl 00:16


VM 2007 – Lake Velence, Sukoro, Ungarn

Tredje treningsdag – 5.sep.2007

Trakk boks 4, den svenskene hadde i går.

Niklas  

Jeg satt kant mot Tjekkia. Fisket kun match ca 40-45 meter ut. Fikk kun 2 små skimmers, en carassio + den som reddet min dag. Ei karpe på ca 2 kg. Total vekt for fangsten min var da ca 2250 gram. Godt å endelig få den arten nedi her også.

Fikk høre fra Mr Säffle (Stefan Simon) at Portugal er det laget som fisker best. Kun William Raison som kan matche de så langt. Portugiserene fisker match, og skyter ut 2-3 løse fòrballer pr kast. Kun lov med 17 liter fòr og 2,5 liter agn i VM, så fòring stopper etter hvert av seg selv. 

De andre fikk som følger:

Jonny: 1 asp, 1 skimmers, 2 lauer og 4 hork (totalt ca 350 gram)

Ivar: 2 skimmers (totalt ca 400-500 gram)

Geir: 3 skimmers og 2 hork (totalt ca 250 gram)

Steinar: 2 skimmers (totalt ca 50 gram)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei gutter der hjemme,VM-Geir her:

Som dere ser på resultatene fra våres trening så er det vanskelig fiske, men vi prøver og håper snart det kommer noen resultater. Det var virkelig moro med karpa Niklas fikk i dag.

For min egen del synes jeg det er veldig moro å få være med på dette sirkuset, og mann lærer for hver dag som går. Har fått stort sett skimmers og hork her nede. Har fisket mye take-a-part og en del match. Gøttsen er der og kjører på for fullt på trening i morgen. Jeg og ”Sid”(Steinar) har som taktikk å gå etter laue først på treningen i morgen, vi prøver seriøst i en tre kvarters til en times tid. Deretter går vi for match fiske uten å sette opp take-a-parten i morgen.

Jozsef Papp fra Top Mix har gitt meg tips at fisken kommer på take-a-part avstand til konkuransens start. Har også god hjelp av Stefan Simon+noen andre med tips og spionering på andre land, dette er gull.

Så følg med der hjemme gutter, og kryss fingrende for oss i morgen kl.05.00 er vi klare som egg igjen. Ønsker også 6 mann velkommen i dag. Thomas kom ned til oss på trenings-boks ca.15.45 i dag.

From matchangler in

Geir Tenåsen

 

 

 

 

SID`corner

Hallo lad`s. What a shitty day. Kjempe start på dagen da selvtilliten skulle bygges… under opprigging av utstyr blåste sittekassa ut på sjøen, fikk tak i ene bakbeinet før den skulle synke som titanic. Joho så moro, det var ingen andre som prøvde det samme foruten storbpekken`s sønn, dom gett. Sinns det var tøft han bare for je gjorde det hmm.

Men så var det min tur til og herme Ivar, mistet karpe domt det å, men ikke så domt som og miste sitte kassa da.

Fisket tok i vei 2 skimmers før Ivar, Geir, Niklas og Jonny fikk tent seg en røyk. Men så gikk det litt tid før neste kommer. Kanskje i morgen jada vi krommer nakken og går på. Alt utstyr er gjennomblautt det er spådd 7 sekundmeter side vind, gudskjelov så vi får jobbet litt. Det meste går jo på skinner.

Gratulerer Niklas `the man `med karpe.

Og Thomas velkommen til Wenche eller velence eller noe slikt.

Dagens sitat, av Geir: “I wonder why. I wonder when Steinar are going to catch a ruff again.” Låten er på melodien av Lemon tree.

 

 

 

Your`s SID

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publisert:2007-09-06 00:22:33
Oppdatert:2007-09-06 16:40:21

iTackle traper.se