hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

Geir sin første meitetur i år.
Geir forteller:


Så var det endelig tid for å ta meitepremieren,dro på mitt bankers sted i glomma(10 min. fra der jeg bor).Været var veldig fint,men en jævlig kald vind fikk meg til å holde vinterjakka på.
 
Foret forsiktig med 8 små baller og fisket med feeder,måtte bruke 40gr. feeder for å holde bunn.Foret var mix av 2 typer.1kg. traper jaz-klein(dette er for vederbuk og stam) + 1kg.sensas 3000 club lake(dette for at foret skulle løse seg fort opp på bunnen).
 
 
Ikke napp den første timen,men etter en time og ti min. kom den første vederbuken.Du verden så godt det føles å kjøre fisk på en ny sesong.Etter et kvarter seinere kom dagens største,ikke noen kjempe men morro like vell.
 
På de neste utkastene ble jeg plaget av hurtige merkelige napp,fikk kontakt med en stim gullbust(dace),slik forsatte det til jeg brøt opp,har aldri vært plaget av småfisk i hard strøm så tidlig før.
 
Men vi hadde det morro og den første turen er gjort unna.Guttene som fisket her på torsdag hadde bedre fiske,da også med besøk av stam.Vi prøver snart igjen.
 
 
Med vennlig hilsen
Geir TenåsenAnsvarlig: Niklas Strengelsrud

Publisert:2008-04-05 23:43:12
Oppdatert:2008-04-05 23:43:12

iTackle traper.se