hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

2007-11-17 Strandsjøen
Stemningsrapport fra Strandsjøen av Geir Tenåsen


Hei Gutter, her kommer en liten stemningsrapport fra Strandsjøen 17.11.2007.

Det var som jeg skreiv i gjesteboken en meget fin dag for isfiske, en del folk utpå og det er alltid moro å se. Traff også både specimenfiskere og gode meitere utpå Strandsjøen i dag. Jeg parkerte bilen ved potetkafeen og gikk utpå isen der.

Startet fisket 200 meter ovenfor der og tar jeg ikke helt feil så var Dag Even og Kona der på onsdag. He,he,he jeg så deg nok din luring.


Bilde 1: Steinar Kalfoss har våknet fra vinterdvalen, han trener til sommeren igjen.

 

 

 

 

 


Bilde 2: Rune Grenberg i dyp konsentrasjon, en meget dyktig fisker etter stor fisk.

Står veldig mye fisk i endel hull av varierende størrelse, men det er som sagt før, veldig mye småfisk enkelte plasser. idag brukte jeg bare pimpel og det fungerte bra hele dagen.

Dette er min tredje tur på Strandsjøen på ei uke og fisket er helt klart best i denne enden av sjøen. Så vil vel tro at det er best å kjøre kule i deytte området og så er det meget greit med parkering av bilen også. 
På bildet under  ser dere min sønn med en abbor fra Strandsjøen tatt på en hjemmelaget pimpel. (Lager ikke mange, men dem fisker bra).Sender også med et bilde av deler av dagens fangst. Dette for å få opp blodtrykket til i morgen gutter og jenter.

Ansvarlig: Niklas Strengelsrud

Publisert:2007-11-18 15:51:22
Oppdatert:2007-11-18 16:08:06

iTackle traper.se