hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

VM i moderne meite - 07.09.2007
Oppdatert kl 23:09


VM 2007 – Lake Velence, Sukoro, Ungarn  

 

Femte treningsdag – 7.sep.2007

Trakk boks 25, Østerrike på venstre side, og Sverige på høyre. 

 

Niklas  

Jeg satt  midt i det norske feltet. Fisket match ca 35-40 meter ut. Fikk kun 2 skimmers, totalt 350 gram. Prøvde å fiske med en ny leemtype, men noe skye-effekt og bindemiddel, men klarte ikke å få til blandingen. Jeg brukte for lite av bindemiddlet og blandet ikke nok leem i grunnfòret. Dette resulterte i at mange av fòrballene mine sprakk, noe som igjen gjør at man ikke får fisk. Meget viktig med presis fòring for å få fisk i denne sjøen. Hadde også i 0,5 kg jokers, 0,5 liter caster + 2 håndfulle med hvit maggot. Jokersen er selvsagt grei, men kunne sikkert hatt i 1 kg i stedet. Castersen er jeg redd mettet skimmersen, og tror også det hadde holdt med 1 håndfull hvit maggot.

De andre fikk som følger:

Jonny: 1 carassio og 4 skimmers og 1 hork (totalt ca 500 gram)

Ivar: 7-8 skimmers (totalt ca 1000 gram)

Geir: 1 ål og en hork, (totalt ca 500 gram). (Han fisket kun i 1 time og 45 min. Da måtte han dra på kapteinsmøte.)

Steinar: 5 skimmers (totalt ca 300-400 gram)

Thomas: 1 skimmer (200 gram)  

 

Kl 17.30 i dag var det åpningssermoni. Landene ble ropt opp alfabetisk. Ble tatt opp på scenen for å vinke til publikum. Vi dro etter alle landene hadde vært en tur oppe på scenen. Dro for å spise mat og så ordne utstyret.

I morgen er det det gjelder. Alt av matchstenger, tackler, fortommer er klart. Bilen er pakket taktisk opp mot hvilke seksjoner gutta sitter på.

Gutta sitter som følger:

Steinar på A

Jonny på B

Geir på C

Ivar på D

Og meg selv på E. (Fikk bra i boks 40 tidligere i uka, så har troa på den seksjonen)

 

 

Geir`s tanker bak siste treningsdag:

Fikk bare trent 1 time og 45 min. i dag, dette p.g.a trekning av seksjoner + teknisk møte i fips, der måtte jeg møte opp. Fikk en ål og en mini hork på treningen i dag med vanskelig sikt og et dårlig vær. Men nå er vi snart klare til første konkurransedag, synes det er et bra go-go i laget og alle er i meget bra humør. Jeg selv tror dette blir meget vanskelig og tror det blir treigt og tøft fiske. Den som får dårligst poeng på lørdag må stå over konkurransen på søndag, så her blir det full skjerping. Thomas ”domas” Ødegård får da i alle fall fisket en dag i dette VM. Så følg med dere der hjemme, vi skal sende resultater hjem til dere så fort vi kan.

Ønsk oss lykke til og be en stille bønn….. Takk.

Hilsen Geir”the matchman”Tenåsen.

 

Publisert:2007-09-07 23:14:21
Oppdatert:0000-00-00 00:00:00

iTackle traper.se