hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

VM i moderne meite - 06.09.2007
Oppdatert 07.09.2007 kl 01:37


VM 2007 – Lake Velence, Sukoro, Ungarn  

Fjerde treningsdag – 6.sep.2007 

Trakk boks 18, Finland på venstre side, og Ukrania på høyre.

Niklas   

Jeg satt kant mot Finland. Fisket take-a-part oppe på kanten (selv om jeg ikke var så gira på det) 0g match ca 35-40 meter ut. Fikk 4 lauer, 1 liten skimmer og 2 hork på take-a-part førte 30 min. Alle fiskene var veeeldig små. Gikk da ut på match, og fikk ca 7-8 skimmers, 5 carassio og ei karpe. Totalt vekt ca 3 kg. Bruker sensas carpe fine + leem, med 1 kg jokers + 2-3 dl pinkies i. Skyter 2-3 baller pr kast. Hvert kast i dag varte ca 2 min om det ikke nappet.

De andre fikk som følger:

Jonny: 7 skimmer og 1 hork (totalt ca 1200-1500 gram)

Ivar: 4 carassio, 1 brasme og 7-8 skimmers (totalt ca 2800-3000 gram)

 

 

Geir: 1 karpe, 6 skimmers og ca 10 lauer (totalt ca 2300-2500 gram)

 

 

Steinar: 23 lauer, 1 skimmer og 1 abbor. (totalt ca 700 gram)

Thomas: Sin første trening, og brukte tiden på å teste forskjellige ting. Fikk fisk.  

 

I morgen er det siste trening, og den er obligatorisk for alle land. Fortsatt litt i testmodus, men har allikevel funnet noen metoder som jeg føler meg komfortabel med.

 Hei igjen gutter,VM-Geir her igjen

Endelig så kroket jeg en karpe gutter, fy og fy så morro. Det er veldig morro. Hvis det er noen der ute som ikke har prøvd dette før, så er dette å anbefale.

 

Det går bra om dagen og jeg synes jeg begynner å skjønne litt av fiske og fisken i lake Velence. Min taktikk for dagen var å starte med småfisk inne på 2,5-3 og 4meter, dette ga bare ca.10 lauer. Fisket resten av treningen på match på ca 35 meter ute. Fikk da karpa og skimmersen (småbrasme) der ute og en del napp som er jævlig  vanskelig å kroke.  

I morgen skal jeg til å trekke seksjoner til oss, mest trolig blir laget som følger:

Geir Tenåsen

 Niklas Strengelsrud

Ivar Borthen

Jonny Bekken

Steinar Kalfoss

Reserve blir da Thomas Ødegård

Jeg har også lyst til å nevne hjelpen vi har fått fra Stefan Simon + medhjelper og folk fra Top Mix. Det er veldig god informasjon fra disse og dem skal også hjelpe oss med bankrunning også. Tusen tusen takk alle mann.

Kommer tilbake i morgen og med hvor vi blir sittende.  

Med hilsen

Geir ”the matchman” Tenåsen

 

Sid

 What a start…

Dagen i dag startet om ennå ikke bedre enn i går, oppe veldig tidlig 05.30, hentet agn og skulle hjem og blande fòr. Kom hjem til kåken da hørte jeg, Thomas sitter fast på dasset.  

What a shitty place.

 

Men han kom jo ut etter tre timer da, nå heter han faktisk Domas. Jeg Sid sto ved hans side, tenkte og være ok, prate med han og slik men nei. Heller vaske og rydde. Glemte og si jeg fikk en drit pegg som egnet seg best til å sitte på, regnvær, vind og 30 min. til opprigging av utstyr, jada Velence. Hadde også besøk av en liten sprett som fortalte alt jeg gjorde feil i dag.

Bra han hadde med seg en godlynt metare från Grums, Sweden, som sa, alla har nån gång børjat meta.( spøk til side, kjempe kar)

Knekte forresten en topp på den nye match stanga ved ned rigging. Kom hjem til huset vi bor i der sto det en lapp your key is att the tourist center, der var det stengt.&¤?)”# i helvete.

 

 

Det ordnet seg.

Yours truely

SID 

 

 

 

Publisert:2007-09-07 01:31:40
Oppdatert:2007-09-07 01:39:31

iTackle traper.se