hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

En gammel helt har kommet ut av dvalen...
Det gikk rykter om at en av Norges råeste konkurransemeitere fra sent 90-tallet hadde våknet opp fra sin over 10-årige konkurransefiskedvale. Dette måtte jeg jo få sjekket ut.


Jeg fisket stort sett hver helg med denne personen fra rundt 1995 til 2000, så visste sånn noenlunde hvilke plasser han likte seg på. Det som var litt vanskeligere var å vite om han nå etter 10 år var mest ivrig på tråfiske med take-a-part, eller godt gammel bagging på take-a-part.

Etter et par timer kjøring så jeg det satt en med ei take-a-part stang i Mysenelva. Gutten var godt gjemt i en rød hettegenser, og et par solbriller. Men den ryggtavla minnet veldig om selveste Sperstan.Så gutten var i humør til å fiske trå morter i Mysenelva ja. Spennende. Tok ikke mange minuttene å se at TAP-fiske er jo noe han behersker meget bra. Har man en gang lært å sykle, så kan man det hele livet sies det jo.Jeg spurte han om han var ivrig på å starte konkurransefiske igjen… Fikk vel ikke noe 100% svar, men jeg kunne lese av øynene hans at tanken i alle fall ikke er helt borte. 

Utstyret han har er jo litt retro :-P men det er jo det som skjer under vannet og inne i hode på fiskeren som er det viktigste. Gledet meg stort å se at han fiske TAP igjen uansett. 

Fisket kan han fortsatt, noe dette bildet kan bekrefte.


Dagen etter:


Dagen etter klarte jeg faktisk å spore opp han igjen. Da satt han på sin baggerplass nr.1. Og bagget gjorde han, på TAP.4 timer TAP-fiske i Rakkestadelva, og den nette fangst av 87 brasmer. Tipper 100 kg fisk. Denne gutten ser ikke ut til å ha glemt gamle kunster nei.

Han har fisket flere VM og mange Nordisk for Norge. Hans klare favoritter innen moderne meite er TAP og match, men fisker gjerne laue eller toppknytt også, om det er det rette for dagen.

Håper han blir å se i GP-serien 2011.

Ansvarlig: Niklas Strengelsrud

Publisert:2011-04-22 23:28:15
Oppdatert:2011-04-22 23:39:30

iTackle traper.se