hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

Rydding i Harstad - 25.juni 2009
Da var vår første konkurranse i Harstadsjøen gjennomført, og hva skal man si...


Da var vår første konkurranse i Harstadsjøen gjennomført, og hva skal man si... Av positivt kan man i alle fall si at det var jevne vekter. Det som ikke var så bra var at IALLEFALL begge mine sidemenn hadde kvist og stokker utenfor seg, og det MÅ vi klare å få ryddet bort før NM. Det var også mye kvister og annet på land. Fiskemessig er jeg rimelig sikker på at det skal ta seg bra opp til NM. Jeg vet at sjøen er smekk full i småbrasme. Mulig dem sto borte ved sagbruket i dag.

Ikke lenge til NM, så jeg mener det er bare å starte på jobben allerede nå. Og jeg stemmer da for torsdag førstkommende den 25.juni kl 18.00.

Vi har allerede kjørt bort 21 hengerlass med kvist, men ser ut til at det er fortsatt 5 hengerlass på land, og mulig et par til i vannet.

Følgende ønsker jeg ifm ryddingen:

1 ryddesag for gress

1 ryddesag for kvist

1 motorsag for stubber samt treet på Sagbrukseksjonen

1 henger for å kjøre bort kvisten med

1 båt med ekkolodd for å sjekke dyp samt hjelpe personellet på land med å rydde stokker fra vann og opp på land.

2 stk ljå og 2 personer som er villig til å bade litt for å kutte bort vannliljer og siv, samt dra kvist fra vann til land

Og vær så snill, ALLE MANN, møt opp og hjelp til. Mye av de samme menneskene som møter opp hver gang, og er det kun de samme 2-3 som må gjøre jobben HVER gang, så tar det fullstendig knekken på dugnadsånden til disse. Vet at folk har mye å gjøre, meg selv inkludert, men vi MÅ bare få dette gjort.

Jeg kan oppdatere i gjesteboka fortløpende på hvem som stiller, og hva dem stiller med av det vi trenger. Bare å informere meg på mail, tlf, SMS, etc.

 

MVH

Niklas

Ansvarlig: Niklas Strengelsrud

Publisert:2009-06-22 13:10:08
Oppdatert:2009-06-22 13:10:08

iTackle traper.se