hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

Geir sine tanker fra VM
Her:


TANKER ETTER VM 2008 I ITALIA

JA SÅ VAR MITT ANDRE VM FERDIGFISKET OG SITTER VELL HJEMME MED EN HAUG MED UBESVARTE SPØRSMÅL OM FISKET OG FISKEN I ITALIA. TENKER IKKE GÅ I SÅ MYE DETALJER FOR DET GJØR FINN ERIK OG NIKLAS MYE BEDRE HEN MEG, MEN SKAL PRØVE.

HER Å FÅ NED MINE EGNE TANKER OM DETTE VM-FISKET I 2008.

VI KJØRTE AV GÅRDE FRA KONGSVINGER CA KLOKKA 5 PÅ FREDAG ETTERMIDDAG. I BILEN SATT DAG EVEN, KJELL”DIMMAN”, LANGHÅRIGE IVAR OG GEIR ”37” JUMBO.

FOR ET TEAM MED HYGGELIGE KARER OG GODT HUMØR. FOR Å GJØRE EN LANG HISTORIE ENDA LENGERE SÅ BOOKET VI INN PÅ HOTELET CA 02.00 NATT TIL SØNDAG.

PÅ SØNDAG BLE HELE DET NORSKE LAGET SAMLET OG ALLE FIKK SE PÅ STREKKA OG VI FIKK OGSÅ SE EN 3-4 LAND TRENE UTENFOR VM-STREKKA. FRANKRIKE VIRKET SOLIDE I SITT FISKE OG DET VIRKET SOM OM DET VAR MER FISK EN VENTET. OG I ETTERKANT SÅ KAN VI VELL SI AT KANALEN ER PROPP FULL AV FISK.

TRENINGEN BEGYNTE PÅ MANDAG OG FOR EN START PÅ TRENINGEN DET BLE.SKIMMERS PÅ 200 GRAM PÅ FØRSTE UTLEGG. I FYR OG FLAMME LA JEG UT TAKE-A-PARTEN IGJEN OG 10 SEKUNDER SENERE DRAR DUPPEN UNDER IGJEN. EN GÆRGJØRS(HORK) I MINIFORMAT KOM I BRØSTKASSA OG SLIK FORTSATTE DET I 3 TIMER. VI VAR DA FERDIG MED DE 3 FØRSTE TRENINGSTIMENE SOM ER PÅ SAMME TIDSPUNKT SOM UNDER KONKURANSEDAGENE. JEG VAR IKKE SÅ VELDIG IVRIG ETTER Å FISKE DET ANDRE PASSET DA DETTE ER PÅ ETTERMIDDAGEN OG IKKE GIR MEG ANNEN INFORMASJON HEN AT DET HAR KOMMET INN FISK(KARPE+CARRASIO ETTER EN PAUSE PÅ 1,5 TIME.

DETTE MED 2 TRENINGER PÅ SAMME DAG ER ETTER MIN MENING BARE TULL. DEN FØRSTE TRENINGEN ER DØDSVIKTIG MENS DEN ANDRE ER BARE EI TULLEØKT DER DU BARE FISKER  FOR MORO SKYLD. KONKURANSEN ER FRA 10.30 TIL 13.30 PÅ LØRDAG OG SØNDAG SÅ HVORFOR VI DA SKAL TRENE FRA 15.00 TIL 18.00 PÅ ANDRE TRENINGSPASS ER FOR MEG HELT UNØDIG BRUK AV DYREBAR TID. DET VI TRENGER ER Å FÅ FISK SÅ FORT SOM MULIG PÅ DE TRE FØRSTE TIMENE OG FINNE UT HVORDAN VI SKAL GJØRE DETTE SÅ RASKT SOM MULIG.SÅ SLIK BLE TRENINGENE FOR MIN DEL RESTEN AV UKA.

FISKET STORT SETT BARE FØRSTE ØKTA MED UNNTAK AV TORSDAG DA JEG FIKK KJØRE EI KARPE PÅ 1995 GRAM + EI PÅ CA 4 KG SOM GLAPP UNDER EN VILL FIGHT.DETTE LÆRTE MEG INGEN TING ANNET HEN Å KJØRE KARPE PÅ TAKE-A-PART.

DETTE ER MINE TANKER PÅ TRENINGENE I DETTE VM, I LAGET ER DET NOK DELTE MENINGER OM DETTE, SÅ TIL DE SOM LESER DETTE: DETTE ER MINE MENINGER OG TANKER.

KJELL JOAR NERHAGEN FRA TRYSIL STO RAKRYGGET FREM OG SA HAN IKKE VILLE FISKE PÅ LØRDAGEN PÅ LAGMØTET TORSDAG KVELD. DETTE ER VOKSENT GJORT OG EN TØFF BESLUTTNING I SITT FØRSTE VM. LAGET BLE SOM FØLER: DAG EVEN + IVAR + FINN ERIK + NIKLAS OG GEIR(MEG). DET BLE EN TRAGISK FØRSTE DAG FOR MIN DEL, FISKET SLIK JEG SKULLE SYNTES JEG MEN HVA HJELPER DET DA ALLE ANDRE TAR MER FISK OG JEG IKKE HAR NOEN SJANSE PÅ Å VITE HVORFOR.JEG BLE SIST OG EN SLAGEN MANN.

PÅ SØNDAG BLE DET KJELL SIN TUR OG VRAKET MEG SELV FRA LAGET UNDER TREKNINGENE PÅ LØRDAGENS KAPTEINSMØTE. DET VAR FAKTISK IKKE NOEN TUNG AVGJØRELSE OG ØNSKET KJELL ALT AV LYKKE OG HELL TIL SØNDAGENS ØKT.

KJELL FIKK EN JÆVLA ILDDÅP, HAN TRAKK D9.PÅ D8 SATT JACOP FALLSINI, PÅ D6 SATT STEVE GARDNER OG PÅ D5 VAR DET KLART FOR WALTER TAMAS. MEN KJELL FISKET PÅ MED LITT NERVER OG VAR FAKTISK IKKE SÅ LANGT UNNA FALLSINI. BRA KJELL OG GLEMMER HELLER IKKE NIKLAS SIN INNSATS DA HAN NESTEN FISKET FRA FJORÅRETS VERDENSMESTER ALAN SCOTHORN. MEGET BRA GUTTER. JEG GIKK SOM BANKRUNNER ANDRE DAGEN OG LÆRTE FAKTISK MER PÅ DENNE DAGEN HEN UNDER HELE TRENINGSUKA. TIL TROSS FOR 2 GODE PRESTASJONER BLE VI SIST AV 37 NASJONER.DETTE ER EN SKAM OG ER VELDIG FLAUT. DET MENER JEG I ALLE FALL. MÅLET FØR VM VAR EN LAGPLASSERING BLANT DE 15 BESTE OG SÅ ENDER SLIK SOM DETTE. DETTE ER IKKE NOE MORO FOR DE SOM TAR DENNE SPORTEN SÅ SERIØST SOM VI GJØR DET. HER MÅ DET FORANDRINGER TIL OG JOBBEN MÅ BEGYNNES NÅ I HØST.BASTA.

HELLER IKKE BANKETTEN BLE VUNNET, DET VAR 7 SLITNE MENN OG IKKE MINST SLAGNE MENN SOM SPISTE OG DRAKK GODT. VI VAR EN AV DE FØRSTE SOM DRO FRA FESTEN.MEN DET VAR GODT MED LITT EKSTRA SØVN OG PRØVE Å GLEMME ALT DET VONDE.

TIL SLUTT VIL JEG TAKKE ALLE GUTTA PÅ LAGET FOR EN ENORM INNSATS OG ET MEGET GODT HUMØR UNDER HELE UKA, DET ER BARE SÅ SYND VI IKKE HAR EN 5-6 MANN TIL RÅDIGHET UNDER TRENING OG KONKURANSER FOR Å GI OSS TIPS OG TRIKS.

TIL TOMMY STRENGELSRUD: TUSEN TAKK FOR ALT DU STO I MED, DET VAR SUPER LUNCH HVER DAG OG DU VAR EN VIKTIG STØTTESPILLER FOR OSS ALLE. DU BLE TRØTT OM KVELDEN MEN DET ER LOV, SLIK SOM DU STO PÅ. TUSEN TAKK IGJEN TOMMY, HELT TOPP OG BRA LEVERT.

KAN KANSKJE VIRKE PÅ NOEN SOM DETTE VAR BARE TRISTE SAKER, MEN DET ER FEIL. HAR LÆRT EN MASSE PÅ DENNE TUREN SOM JEG OGSÅ GJORDE I FJOR OG HOLDER VI MOTET OPPE SÅ BLIR DETTE BRA TIL SLUTT. FUNDAMENTET LIGGER I BÅNN HER MED SERIØSE GUTTER(GUBBER) SOM VIL GJØRE DET BEST MULIG, VI TRENGER BARE LITT HJELP PÅ VEIEN SÅ ER VI DER. OG TIL ALLE DER HJEMME SÅ ER ET VM MYE STØRRE EN DERE TROR. DETTE ER VERDT Å KJEMMPE OM TIL GP-KVALIK TIL 2009.

MED VENNLIG HILSEN
KAPTEIN FOR DET NORSKE LAGET 2008

GEIR TENÅSEN
tenaasen@online.no
MOBIL: 95981246
HHUSTELEFON:62947420

Ansvarlig: Niklas Strengelsrud

Publisert:2008-09-12 09:29:37
Oppdatert:2008-09-12 09:29:37

iTackle traper.se