hjem

 


Norges Jeger- og fiskerforbund
NYHETER

Per Martin og Geir på treningstur i Flisaelva
Geir forteller:


Hei meitevenner,
Da er vi i gang med trening igjen. Turen gikk til Flisaelva på en ikke meitet strekke. Tror ikke det er så mange som fisker her i det hele tatt. Egentlig ganske rart da dette er meget lett tilgjengelig plass. Bilde 1 nedenfor viser strekka oppover ved jernbanebrua og bilde nr 2 nedenfor er nedstrøms mot Færder camping tatt fra den siden jeg fisket.




Jeg og min sønn hadde lyst på litt annet fiske hen feeder i dag så med i bagen fulgte take-a-part + 6 meter toppknytt + 2,5 og 3,0 meter til småfisk(lauve).

Foret bestod av følgende:

For take-a-part og 6 meter:   1 kilo traper magic

                                                2 kilo traper ploc (lys grønn pose)

                                               ½ boks tutti frutti mais (orange)

                                               1/3 del færsk casters

 

for lauefiske og kortstenger:        3000 club ablette

Vi la ut 8 baller ute på 6 meteren og take-a-part plassen, dette er samme distanse og fòret jamt og trutt på kortstengene. 

Flisaelva er nok ingen utpreget take-a-part plass. Jeg hadde 3 fisker på denne stanga i dag. Fisken ville rett og slett ha agn som kom med elvas fart og 6 meteren var suveren til dette. Positive napp på alle utlegg.

Dagen endte med en samlet vekt på 5680 gram. Fangsten bestod av en del laue og gullbust + litt mort og en bonus vederbuk.

Plassen skal prøves ut mer, men nå drar jeg opp til Gjøvik først for å trene på NM-strekkene. Rapporter kommer etter jeg har kommet hjem igjen.

Med vennlig hilsen

Geir og Per Martin Tenåsen


Ansvarlig: Niklas Strengelsrud

Publisert:2008-07-08 21:21:44
Oppdatert:2008-07-08 21:21:44

iTackle traper.se